• کاربر مهمان ،حجم مصرفی اینترت و دانلود شما از این انجمن به صورت نیم بها محاسبه می گرد . در صورتی که این سایت مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته است ،لطفا با عضویت در سایت ،به جمع ما بپیوندید .
منتظر افتتاح فروشگاه اینترنتی جدید ما باشید . فروشگاه AZAX به زودی افتتاح خواهد شد .

نظرسنجی کاربران مهمان/عضو ،چگونه با این سایت آشنا شدین ؟

در مجموع 0 کاربر از این موضوع بازدید داشته است دیدن جزئیات

هم اکنون 2 نفر شامل 0عضو و 2مهمان در حال مشاهده این موضوع است

چگونه با سایت آشنا شدین؟

• آپارات

رای: 0 0.0%
  • تلگرام

• اینستاگرام

• واتس اپ

• فیسبوک

• مجموع رای دهندگان
    12

سیدمحمدرضا هاشمی آزاد

مدیر ارشد انجمن ها
عضو کادر مدیریت
مدیریت تبلیغات سایت
متصدی کانال انجمن در آپارات
کاربر VIP الماس
لایک ها
351
سلام دوستان
برای پیشرفت بهتر سایت نیاز هست تا در نظرسنجی فوق شرکت کنیم .
چگونه با این سایت آشنا شدید ؟
لطفا یکی از گزینه های بالا را انتخاب نمایید یا در صورت نیاز به توضیح بیشتر ،نحوه آشناییتون رو در پاسخ ذکر نمایید .
راستی .... کاربران مهمان تنها قادر به ارسال پاسخ خواهند بود ؛پس اگر مهمان انجمن 220ولت هستید ،نحوه ورودتون به این سایت رو با ارسال پاسخ بیان کنید ( نیاز به ثبت نام برای این کار نیست ) .
مرسی از همه دوستان

محمدعلی

همکار فرهنگی و نظارتی
عضو کادر مدیریت
همکار فرهنگی و نظارتی
کاربر فنی و مهارتی
لایک ها
458
سلام
خب نه توگوگل سرچ کردم نه تبلیغ و.......... البته اینکارآقای چمنی یه نوع تبلیغ هم بود :aiwan_light_yes:
تویه انجمن یه نظردادم گفتم برای یه تبلیغ متفاوت ازانجمنهای دیگردعوت کنیم تا تو بحث شرکت کنند........ می دونید اولیش کی بود آقای مهرا چمنی
اونم ظاهرا امتحانات بود ....... تا این چندوقت پیش که امد و 220volt.ir اضافه کرد ولی اینبار من آمدم دنبالش:chic:

مهران چمنی

مدیریت کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن ها
مدیریت کل فروشگاه
لایک ها
932
سلام
خب نه توگوگل سرچ کردم نه تبلیغ و.......... البته اینکارآقای چمنی یه نوع تبلیغ هم بود :aiwan_light_yes:
تویه انجمن یه نظردادم گفتم برای یه تبلیغ متفاوت ازانجمنهای دیگردعوت کنیم تا تو بحث شرکت کنند........ می دونید اولیش کی بود آقای مهران چمنی
اونم ظاهرا امتحانات بود ....... تا این چندوقت پیش که امد و 220volt.ir اضافه کرد ولی اینبار من آمدم دنبالش:chic:
علی جان دم شما گرم.... :aiwan_light_give_rose:
بله درسته اون موقع زمان امتحانات بود و خوب هم ازمون با صندلی داغ پذیرایی کردین :aiwan_light_focus:
خیلی خوشحالم که دوباره می بینمتون :aiwan_light_good2:
البته نگران نباشید.... اهل تلافی نیستم :evil-grin:

مهران چمنی

مدیریت کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن ها
مدیریت کل فروشگاه
لایک ها
932
لطفا عزیزانی که از طریق پیج عاشقان علم و فناوری ما در فیسبوک با این انجمن آشنا شدند نیز در نظر سنجی شرکت نمایید .
با تشکر

مهران چمنی

مدیریت کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن ها
مدیریت کل فروشگاه
لایک ها
932
دوستان ،کاربران و مهمانان عزیز انجمن ، حتما در موضوع این تایپیک شرکت نمایید .
با تشکر

سیدمحمدرضا هاشمی آزاد

مدیر ارشد انجمن ها
عضو کادر مدیریت
مدیریت تبلیغات سایت
متصدی کانال انجمن در آپارات
کاربر VIP الماس
لایک ها
351
من هم از طرق انجمن eca آشنا شدم و تایپیکی بود که مربوط به المان tec بود و من به ایشون پیام دادم و شماره موبایلو خواستار شدم که ایشون هم اشتباهی به جای شماره کاری شماره شخصیشو داد و اولش چن تا سوال در مورد المان tec کردم و همینطور حرف زدیم نگاه ساعت کردیم دیدیم 2 ساعت و نیمه داریم چت میکنیم و از اون به بعد ما با هم دوست شدیم بعد مهران جان گفت بیا سایت منم اومدم و بعد یه مدت شدم مدیر تبلیغات

مهران چمنی

مدیریت کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن ها
مدیریت کل فروشگاه
لایک ها
932
من هم از طرق انجمن eca آشنا شدم و تایپیکی بود که مربوط به المان tec بود و من به ایشون پیام دادم و شماره موبایلو خواستار شدم که ایشون هم اشتباهی به جای شماره کاری شماره شخصیشو داد و اولش چن تا سوال در مورد المان tec کردم و همینطور حرف زدیم نگاه ساعت کردیم دیدیم 2 ساعت و نیمه داریم چت میکنیم و از اون به بعد ما با هم دوست شدیم بعد مهران جان گفت بیا سایت منم اومدم و بعد یه مدت شدم مدیر تبلیغات
بله درسته
زمانی که متوجه شدم شما چقدر در زمینه الکترونیک علاقه مند هستید و چقدر تصمیمات و طرح های خلاقانه دارید بیشتر مشتاق گفتگو با شما شدم و بعد از اینکه به عضویت در سایت دعوتتون کردم با توجه به اینکه مشاهده کردم به این انجمن علاقه مند شدین و بسیار در سایت فعالیت دارید و حتی به سایر دوستان در شهر خود یا شبکه های اجتماعی ما را معرفی می نمودید ،و مسلمآ اعتمادی که به شما پیدا کرده بودیم، سِمَت مدیرت تبلیغات سایت را اهدا و سطح دسترسی هاتون به امکانات سایت را نسبت به سایر اعضا ، تا حد زیادی ارتقاء دادیم .
وای چقد این متنی که گفتم توش علت و معلول داشت... :aiwan_light_mda:
سخت شد توضیحش ولی خوب موضوع از این قرار بود :aiwan_light_good3:

علی احمدی

کاربر عضو
عضو انجمن 220ولت
کاربر عادی
لایک ها
81
سلام
من هم توسط انجمنECAبا این جا اشنا شدم یه نفر درمورد پست تستر قطعات با ATmega8رو اون جا گزاشته بود ودرخواست راهنمایی کرده بود
روی لینک زدم اومد اینجا منم دیدم انجمن الکترونیکیه و مهندس چمنی مدیرشه و یکی از دوستان دیگه که اسمش جناب علی تحیری اینجاس گفتم منم عضو میشم
این بود که اومدم وعضو شدم

Alireza.pr

کاربر VIP طلایی
عضو انجمن 220ولت
کاربر عادی
کاربر VIP طلایی
لایک ها
65
با سلام
خیلی اتفاقی!
داشتم توی کادر جستجو سایت های مختلف رو امتحان می کردم.
اول 220volt.com را امتحان کردم . در مورد اینورتر بود!
بعد 220volt.net را امتحان کردم که یه دامنه برای فروش بود!
بعد از این 220volt.ir را امتحان کردم که همین بود دیگه!
کمی که گشت زدم فهمیدم مدیر سایت آقای چمنی هست و چون قبلا تایپک ایشان در مورد tec را دیده بودم در این سایت عضو شدم.

آخرین ویرایش:

asghari

کاربر عضو
عضو انجمن 220ولت
کاربر عادی
لایک ها
1
سلام من شغلم بازاریاب محتوا است. تو سایت همیار وب هم نویسنده هستم.
با سایت شما توی گوگل آشنا شدم
موفق باشید دوستان

آخرین ویرایش: