Template public:post_macros: Cannot call method isMemberOf on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:927)
کاربر مهمان ،حجم مصرفی اینترت و دانلود شما از این انجمن به صورت نیم بها محاسبه می گرد .
در صورتی که این سایت مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته است ،لطفا با عضویت در سایت ،به جمع ما بپیوندید .
سلام من مدار پروگرام را از روی شماتیک ساختم اما زمانی که به کامپیوتر وصلش میکنم پیام not recognized میده
کابل usb و کانکتور usb را هم عوض کردم مدار هم کاملا طبق شماتیکه
به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام من مدار پروگرام را از روی شماتیک ساختم اما زمانی که به کامپیوتر وصلش میکنم پیام not recognized میده
به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام مهندس . عالی بود فقط اون میکرویی که روی برده و باید پروگرام شه رو شماتیک زده mega48 ??
چون تو توضیحات گفتین mega8 و تو شماتیک 48 است ، من یکم قاطی کردم .
اون mega 8 است ؟؟؟؟؟
خوب
بله جامپر همون است .
تصویر دومتون هم کلید یا شاستی فشاری است .
مقاومت شماره 4 و 5 هم مقدارش زیاد مهم نیست از 220اهم تا 1کیلو میتونید بزارید
مقاومت شماره 3هم 2.2 کیلو است چون 2.3کیلو اصلا وجود نداره
VCCINPUT خود usb ولتاژ 5ولت داره و نیازی نیست آداپتور به این پروگرامر وصل کنید ، از همان ولتاژ 5ولت usb استفاده می کند
rx و tx مهم نیستن و نیازی نیست به جایی متصل بشن ( اونا برای آپدیت کردن مدار هستن و آپدیتی هم نداریم )
پایه های میکرویی که باید پروگرام بشن باید طبق نقشه ای که در ارسال شماره 12 ارسال کردم متصل شوند
یعنی به بایه های 16.17.18.19.9.10
به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام مهندس . عالی بود فقط اون میکرویی که روی برده و باید پروگرام شه رو شماتیک زده mega48 ??
چون تو توضیحات گفتین mega8 و تو شماتیک 48 است ، من یکم قاطی کردم .
اون mega 8 است ؟؟؟؟؟
سلام. من همین پروگرمر رو ساختم و دادم پی سی بیش رو بیرون مرتب زدن واسم . فیوز بیت ها تنظیم شده و پروگرم کردم اما درست کار نمیکنه . دقیقا همون مشکلی رو دارم که وقتی روی برد بورد میبستمش داشتم . ممنون میشم کمک کنید .
imangoodarzi.sp@.yahoo.com
سلام. من همین پروگرمر رو ساختم و دادم پی سی بیش رو بیرون مرتب زدن واسم . فیوز بیت ها تنظیم شده و پروگرم کردم اما درست کار نمیکنه . دقیقا همون مشکلی رو دارم که وقتی روی برد بورد میبستمش داشتم . ممنون میشم کمک کنید .
imangoodarzi.sp@.yahoo.com
گفتم مشکلم رو خدممتون . پروگرمر اصلا کار نمیکنه . با اینکه تمامی نکاتش رو رعایت کردم.
تنظیم فیوز بیت ها
پی سی بی صحیح ... دادم اماده بیرون واسم زدن
ای سی هم درست پروگرم شد .... اما همون مشکلی رو دارم که وقتی روی برد بورد میبستمش داشتم . گفتم منتاژش کنم شاید درست بشه .... اما نشد
مشکل کار نکردن یه مشکل کلیه که باید بررسی بشه
مطمئن شید که میکرو به درستی تغذیه میشه و روشن میشه
با میکرو دیگری تست کنید شاید مشکل از میکروتون هست
بعضی مواقع مشکل نرم افزاری هست نرم افزار پروگرامر رو نصب کردید؟
مشکل کار نکردن یه مشکل کلیه که باید بررسی بشه
مطمئن شید که میکرو به درستی تغذیه میشه و روشن میشه
با میکرو دیگری تست کنید شاید مشکل از میکروتون هست
بعضی مواقع مشکل نرم افزاری هست نرم افزار پروگرامر رو نصب کردید؟[/QUOTE
کلیه ی مواردی که شما میگید چک شده . میکرو ها کاملا سالمن و تست شدن . تغذیه هم به میکرو میرسه و روشن میشه . برنامه مربوط به پروگرمر هم نصب شده .....
از زنر های 3.3 ولت و 3.6 ولت اسافاده شد اما نتیجه ای حاصل نشد . واقعا دیگه نمی دونم مشکلش کجاست .....
برای قطعات استفاده شده در مدار هم از پایین ترین وات موجود استفاده کردم . اما مشکل بر طرف نشد . تو مونتاژش هم هیچ مشکلی نبود .....