• کاربر مهمان ،حجم مصرفی اینترت و دانلود شما از این انجمن به صورت نیم بها محاسبه می گرد . در صورتی که این سایت مورد توجه و رضایت شما قرار گرفته است ،لطفا با عضویت در سایت ،به جمع ما بپیوندید .
منتظر افتتاح فروشگاه اینترنتی جدید ما باشید . فروشگاه AZAX به زودی افتتاح خواهد شد .

علمی سویق جو و خواص بی نظیر آن

در مجموع 0 کاربر از این موضوع بازدید داشته است دیدن جزئیات

هم اکنون 2 نفر شامل 0عضو و 2مهمان در حال مشاهده این موضوع است

مهران چمنی

مدیریت کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن ها
مدیریت کل فروشگاه
عضویت
21 October 2015
ارسال ها
869
لایک ها
860
محل سکونت
مشهد / شهر عشـــق
سلام دوستان
بنده خودم چون هرروز سویق مصرف می کنیم ، خواستم این ماده مقوی رو نیز به شما معرفی یا یادآوری و پیشنهاد نمایم .

به همین جهت از چندین سایت و کتاب معتبر مختلف ،بخش ها و توضیحاتی راجب سویق جو برایتان گرد هم آوردم .
پیشنهاد میکنم کامل مطالعه فرمایید .

دستور العمل استفاده از سویق

توجه:سویق به تنهایی یک خوراک کامل می باشد ولی در صورتی که به عنوان درمان یک بیماری خاص بکار می رود بایستی به روش زیر مصرف شود.

تقویت رشد(گوشت – استخوان-ذهن و حافظه و ...)کودکان:
سه قاشق مرباخوری سویق جو یا گندم در هر وعده غذایی به صورت مخلوط با شیر و عسل+شکر یا پودر نبات و یا هر مخلوط طبیعی دیگری که مورد علاقه کودک می باشد و یا به صورت پاشیدن روی غذا، سوپ و ...​

جلوگیری از تشنگی و عطش:
حداقل سه قاشق غذاخوری سویق جو یا عدس به همراه دو برابر آب هندوانه میل شود. خوردن بیشتر هم مانعی ندارد.​

پوکی استخوان-کم خونی-کمبود آهن و تکرر ادرار ناشی از گرمی:
دو قاشق غذاخوری سویق جو+دو قاشق غذاخوری پودر سنجد را مخلوط و صبح ناشتا میل شود.​

از بین بردن اخلاط اضافی بدن(معده):سودا بلغم و صفرا:
سه قاشق غذاخوری سویق جو صبح ناشتا خورده شود و تا دو ساعت بعد مایعات مصرف نشود.​

رفع لکه بینی و بند آوردن خون حیض:
3 قاشق غذاخوری سویق عدس+ مقدار کمی پودر نبات مخلوط و به صورت ناشتا خورده شود و اگر تا حداقل یک ساعت بعد مایعات میل نشود اثر بهتر خواهد داشت.​

یبوست:
3 قاشق غذاخوری سویق جو به صورت خشک و یا همراه مقدار کمی آب(خمیر مانند) صبح ناشتا میل شود(البته مصرف به صورت خشک و یا همراه آب بستگی به مزاج فرد دارد و بایستی هر دو روش تا حصول نتیجه آزمایش شود.)​

ضد تب:
بیماری های گوارشی(ترش-هضم غذای کامل-ناراحتی های معده و روده):
3 قاشق غذاخوری سویق جو بعد غذا میل شود.
افزایش قوای جنسی(زود انزالی-زیاد محتلم شدن)
3قاششق غذاخوری سویق جو + یک قاشق غذاخوری روغن زیتون(غیرکارخانه ای)مخلوط و به صورت ناشتا میل شود.​

جهت سایر موارد:

بهترین روش مصرف 3 قاشق غذاخوری سویق جو به صورت خشک صبح ناشتا میل شود.(جهت سهولت مصرف همراه مقدار گمی گلاب یا عسل یا شکر مصرف شود)پاشیدن روی غذا یا سوپ و اش هم از روشهای دیگر مصرف می باشد.

در همه حالات بهتر است تا حراقل یک ساعت بعد مایعات مصرف نشود.
============
طول دوره درمان چهل روز می باشد هر چند معمولا آثار استفاده بعد از مصرف یک هفته مشخص می شود.
سویق اسم عربی آرد جمیع مأکولات است و به عرف اطبّا مراد از او بو دادة ‌اوست و شرط دانستهاند که بعد از بو دادن حبوبات یکبار با آب گرم و یکبار با آب سرد بشویند و آنگاه آرد کنند
1018014110541442261212146325419925111527.jpg

سویق جو و گندم جهت تسکین التهاب و تشنگی و تب های حار و امراض اطفال و تقویت بدن ایشان بسیار مؤثّر و نافع است

سویق میوه ها، آنچه خشک کرده و بو داده جهت اسهال و حرارت و غلیان خون و سویق کنار و انار و سیب ترش و به ترش مبرّد و مسکّن حرارتند.
===================
سویق، چه نیکو خوراکی است! اگر گرسنه باشی، سیر می‌کند و اگر سیر باشی، غذایت را گوارش می‌دهد.
ابراهیم بن بسطام به نقل از مردی مروی گفت: امام رضا (علیه السلام) فردی را نزد من فرستاد و سویق خواست. مقداری سویق مرطوب برای ایشان فرستادیم. حضرت آن را نزد من برگرداند و فرمود: هرگاه ناشتا، سویق خشک خورده شود حرارت بدن و تلخه زرداب را کم می‌کند و هرگاه مرطوب باشد چنین تاثیری نخواهد داشت.
================
* سویق جو تقویتی ست *
اول سبوس جو را تفت دهید سپس آسیاب کنید،
بعد آرد جو را تفت دهید
هر دو بدون روغن تفت دهید
با حرارت غیر مستقیم
اندازه مساوی از هرکدام…


نشانه سویق خوب : هنگام مصرف احساس گرما میکنید مثل اینکه همین الان تهیه شده .

خواص سویق :

۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیانمی آید .

۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

۴-سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)

فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود …

اگر سویق گندم و جو را باهم مخلوط کنید هم تقویت کننده ست هم چاق کننده (بسیار مناسب کودکان ، افراد لاغر ، ضعیف و…)

نحوه مصرف ناشتا دو قاشق غذاخوری مصرف شود.
بیشتر هم میشود مصرف کرد…


محدویت سنی هم در استفاده ش نیست ، از همان روز اول به فرزند میشود داد .
البت باشیر قاطی شود و به نوزاد داده شود مقدار کمی ،نه دو قاشق غذاخوری (مثل سرلاک)
ضمنا برای کسانی که خستگی زود رس دارند نیز عالیست ، سویق به شرطی که خوب تهیه شده باشد اثرش را دو سه روزه نشان میدهد مخصوصا تقویت خاصیت کنندگی اش را.


تفت دادن آرد حدود ۲ساعت یا بیشتر طول میکشد ولی سبوس کمتر از نیم ساعت تفت داده میشود لذا باید جدا تفت داده شود.
sabos.jpg


======================
نحوه ی مصرف:
– بصورت عمومی، در ناشتا دو قاشق غذاخوری بصورت خشک (بیشتر هم میشود مصرف کرد)، مگر در مواردی که روش آن آمده است.
– برای نوزاد (از روز اول تولد) به مقدار کم با شیر مخلوط شود (شکر سرخ هم میتوان اضافه کرد).
– بصورت مخلوط با روغن زیتون نیز استفاده میشود.
– با خرما، شیر و عسل نیز میتوان استفاده کرد. (با عسل و روغن بصورت حلوا نیز درست میشود)
– مصرف حداقل دو تا چهار هفته قبل از بارداری و بعد از آن. (جهت جلوگیری از ناقص الخلقه بودن و ضعف بچه)
– افراد بیمار و تب دار باید بعنوان غذا از سویق استفاده کنند.


نکته:برای سلیقه های مختلف میتوان به آن شکر یا سماق اضافه کرد.
نکته ۲: مصرف با شکر خوب برای کودکان مفید و برای مردان مضر است (باعث کاهش قدرت جنسی میشود) ولی باعث چاقی میشود.
نکته ۳: افراد بیمار باید بعنوان غذا استفاده کنند.
نکته ۴: مصرف نم زده آن بهمراه شکر باعث قطع عطش میشود.


نکاتی پیرامون سویق (منظور، سویق گندم و جو هست):
– اگر نم زده شود و به آن شکر اضافه شود عطش زیاد را قطع میکند.
– مقوی و چاق کننده (ترکیب سویق جو و گندم)
– تقویت کننده و استحکام دهنده استخوان (در شکستگی و رشد استخوان و مغز آن)
– تقویت ساق پا (در صورت هفت بار شستن سویق – مفید برای ورزشکاران و جلوگیری از پوکی استخوان)
– باعث رویش گوشت.
– تقویت کننده بدن (رفع ضعف بعد از سه روز استفاده ی سویق جو، افزایش نیروی شانه ها در صورت استفاده بمدت چهل روز).
– جایگزین قرص استخوان ساز غربی (که از استخوان مردار بدست می آید).
– تقویت کننده کودکان، که باید بهمراه شکر خوب داده شود (برای مردان مضر است، باعث کاهش قوه باه میگردد).
– موجب افزایش جماع، نازک کردن و زیباکردن پوست صورت (در صورت اضافه کردن روغن زیتون به سویق).
– هضم کننده ی کله پاچه و مغز حیوانات (استفاده بعد از مصرف کله پاچه).
– اگر گرسنه باشی تو را نگه می دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می کند.
– مفید برای #برسام (ورم پرده حجاب حاجز)
– مناسب بعنوان غذای بیمار (شفا)
– دفع هفتاد نوع بلا.
– از بین برنده تب (در صورت سه تا هفت بار شستن)
-بهترین داروی معلولین و فلج ها.
– بهترین جایگزین #فولیک_اسید و #قرص_آهن
– بهترین سحری و روزه داری (در روایت، خرما و سویق با هم ذکر شده است).
– توصیه به همراه بودن در سفر.
– درمان چربی و فشار خون و کم خونی (بویژه برای بانوان)
– افزایش شیردهی بانوان، جلوگیری از تکرر ادرار (ناشی از گرمی)، پوکی استخوان (همراه با پودر سنجد)
– انواع بیماری های دستگاه گوارش (به ویژه ترشی معده ، مریضی های معده وروده وفوق العاده مؤثر برای جوان نگه داشتن روده بزرگ که مهمترین عامل جوانی هرفردی وجلوگیری از پیری می باشد.)
– جلوگیری از بسیاری بیماری ها.



منابع:

www.darooyehakim.vcp.ir
www.eslamteb.com
www.alodoctor.ir
کافی۶
طب الرسول المصطفی
طب النبی و طب الایمه
محاسن دراسه فی طب الرسول المصطفی ج۳ العلاج الخاص والوقایه ،آیت الله تبریزیان.