مژه *** مژده
مژده برای افرادی که دنبال ابزار های خاص و کاربردی میگردند
مژده برای افرادی که کلکسیون ابزار های خاص دارند
اینبار ما کالایی کوچک و بی نظیر را به شما تقدیم خواهیم کرد .
مشاهده پیوست 1448
- نام کالا : دستگاه جوش گاز و اکسیژن
- قابلیت ها : کوچک ، سبک ، قابل حمل و قابل شارژ
- نوع کالا : کالای نو و غیر آکبند
- صدمات : کپسول گاز سفید رنگ ، به دلیل افتادن از روی ویترین، مقدار کمی از رنگ بدنه آن پریده و به یک قسمت به صورت خیلی جزئی تورفتگی دارد و خش برداشته که اصلا چیز مهمی نیست و در تصویر ذیل ، میزان صدمه مشخص است . (پس از ثبت خرید ، امکان اعتراض شما به این موارد نیست)
مشاهده پیوست 1453
مشاهده پیوست 1447
محتویات : یک عدد کپسول هوا - یک عدد کپسول گاز - یک جفت شلنگ - دو عدد مبدل شارژ کپسول و...
کوچک ، جمع و جور ، کاربرد ساده
مشاهده پیوست 1451
سایر توضیحات :
با کمک این ابزار بسیار کاربردی میتوانید جوش های برنج و.... را در هر مکانی انجام دهید یا ورق های فلزی ضخامت پایین را به شکل دلخواه برش دهید .
مناسب برای یخچال سازی ها ، تعمیرات ماشین و اگزوز سازی ، نصاب کولر گازی و...
دقت نمایید که :
این کالا
بسیار کمیاب است و تمام موجودی آن به فروش رفته و تنها
همین یک عدد باقی مانده که چند مدتی در پشت ویترین بوده است و در صورتی که در خرید آن شک کنید ، دیگر مانند این را پیدا نخواهید کرد .
مشاهده پیوست 1449
کپسول ها جهت امنیت فروش و قابل ارسال با پست بودن (فابریک کارخانه) دارای گاز و اکسیژن نمی باشند و با 2-3 هزار تومان ،هر بار می توانید هردوی آن کپسول هارا در مراکز شارژ کپسول گاز و اکسیژن ، که اکثرا ابزارفروشی ها هستند ، شارژ نمایید .
تصویر دو رگلاتور جهت شارژ کپسول ها :
مشاهده پیوست 1452
کپسول ها :
مشاهده پیوست 1455
مشاهده پیوست 1454
و یا در صورتی که کپسول های هوا برش بزرگ در مغازه یا خانه خود دارید ، با اتصال رگولاتور های موجود در جعبه می توانید این کپسول های کوچک را بارها شارژ نمایید و دیگر نیاز به جابجایی کپسول های بزرگ و سنگین و هزینه حمل و نقل زیاد و گرفتاری آن را نداشته باشید .
مشاهده پیوست 1450
این فرصت استثنایی و تکرار نشدی را از دست ندهید و همین الان جهت خرید اقدام فرمایید .
تعداد این کالا محدود می باشد ( تنها 1 عدد ) .
پس همین حالا این کالای با ارزش را از ما خریداری نمایید یا در مزایده شرکت نمایید ، شاید ساعاتی دیگر دیر باشد .
خرید این محصول :
قیمت این محصول 370 هزار تومان می باشد .
اما فروشگاه ما ، جهت رضایت کاربران عزیز خود ، این ابزار بسیار کاربردی را تنها با قیمت 315هزار تومان تقدیم شما خواهد کرد .
1- هزینه ارسال :
- ارسال این دستگاه به مشهد در صورت تحویل حضوری توسط خریدار ، رایگان می باشد .
- ارسال این دستگاه به تهران و کرج 16هزار تومان می باشد .
- ارسال این دستگاه به سایر شهرها و روستاها 21 هزار تومان می باشد .
لازم به ذکر است ارسال از طریق پست سریع تیپاکس انجام می شود که 1روز کاری به تهران و کرج و 2تا 3 روز کاری به سایر شهر ها و شهرستان ها می باشد .
2- هزینه بسته بندی :
هزینه بسته بندی برای کاربران این انجمن ، رایگان می باشد .
====================================================
توجه توجه ، جهت استعلام آخرین قیمت ، آخرین ارسال همین صفحه را مشاهده فرمایید .
====================================================
جهت کسب اطلاعات بیشتر یا راهنمایی برای خرید ، می توانید با ما تماس حاصل نمایید :
تماس با ما ( پشتیبانی)
====================================================
انواع دستگاه جوش (راهنمای خرید اینورتر جوشکاری)
همواره پاسخ به این سوال که برای انجام فعالیت های صنعتی و ساخت و ساز چه نوع
اینورتر جوشکاری بخریم به سهولت امکان پذیر نیست. زیرا بازار
دستگاه جوش ها بسیار گسترده و متنوع است.
امروزه اکثر صنعتگران و مجریان پروژه های ساختمانی و عمرانی و تاسیساتی با
دستگاه های جوشکاری سر و کار دارند، مضاف بر این، رونق سازندگی را نیز در اقصی نقاط کشور شاهد هستیم. بنابراین تشریح مشخصات و بیان ویژگی های این تجهیزات کاربردی می تواند در استفاده بهینه از آنها و به جهت
راهنمای خرید دستگاه جوش مفید باشد .
خرید
بهترین دستگاه جوش مستلزم این است که بدانید به چه نوع
جوشکاری نیاز دارید. دستگاه های جوشکاری مختلفی در بازار موجود می باشند اما شما باید گزینه ای را انتخاب نمایید که برای شغل شما مناسب باشد.
دستگاه جوش وسیله ای است که از آن برای ایجاد اتصال میان دو فلز استفاده می شود و امروزه می توان برحسب نوع و حجم و نیاز کاری با طیف گسترده ای از این ابزارهای برقی مواجه شد. در حقیقت شما با خرید دستگاه جوش یک منبع تامین کننده حرارت مورد نیاز جهت چسباندن دائمی دو فلز بر روی یکدیگر را تهیه کرده اید که اگر در ادامه این مطلب با ما همراه شوید ما شما را با نکاتی مهمی در خصوص
راهنمای خرید موتور جوش آشنا خواهیم نمود.
عملیات جوشکاری چگونه صورت می پذیرد
جوشکاری در واقع اتصالی است که قطعات یا قسمتهای مختلف یک فلز بر اثر گرما ذوب شده و به قطعه دیگر جوش می خورد. گرما توسط جرقه الکتریکی یا شعله گازی ایجاد می شود.
جوشکاری نیز انواع و اقسام بسیار متنوعی دارند که بسته به جنس قطعات میتوان از روش ها و دستگاه های مخصوصی استفاده کرد.
در این بین جوشکاری انواع فلزات از پرکاربرد ترین روشهای جوشکاری می باشد که از دستگاه ها و روشهای بسیار متنوع استفاده میشود و هریک از فلزات جوش مخصوص به خود را دارند.
یکی از معمول ترین و مرسوم ترین روشهای جوشکاری که به طور گسترده ای در صنایع مختلف استفاده میشود، جوشکاری به روش قوس الکتریکی است که برای جوشکاری تمامی فلزات میتوان از این روش استفاده کرد و یکی از با دوام ترین و مطمئن ترین راه های جوشکاری فلزات است.
روشهای دیگری نیز برای جوشکاری فلزات استفاده میشود مانند جوشکاری اکسی استیلن که به جوش برنج نیز معروف است. نقطه جوش، جوش طلا و نقره، جوش زیر پودری و انواع جوشکاری های اصطکاکی که هر کدام از اینها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در چندین مقاله به صورت جداگانه به بررسی انواع این جوشکاری ها خواهیم پرداخت.
ولی در اینجا قصد داریم انواع دستگاه های جوش قوس الکتریکی را بررسی کنیم تا شما بتوانید از این طریق بهترین انتخاب را برای
خرید دستگاه جوش مورد نظر داشته باشید.
انواع دستگاه جوشکاری
ترانس جوش
ژنراتور یا موتور جوشکاری
رکتی فایر
دستگاه جوش اینورتر
ترانس جوش
ساده ترین نوع
دستگاه جوشکاری می باشند. یکی از انواع دستگاه جوش و تولید انرژی مورد نیاز برای جوشکاری به شمار می رود.
ولتاژ و جریان الکتریکی متوسط را به ولتاژ پایین و جریان الکتریکی بالا تبدیل می نماید. میتوان جریان و ولتاژ خروجی دلخواهی بسته به شرایط مختلف با استفاده از این دستگاه، ایجاد نمود. این مولدها به وسیله یک فیش به برق شهری وصل شده و توسط دو ترمینال خروجی که کابل های انبر اتصال به آن ها وصل می شود، جریان مناسب را برای عمل جوشکاری ایجاد می نمایند.
غالباً دارای یک سیمپیچ اولیه و یک سیمپیچ ثانویه می باشند. ابتدا برق ورودی که متناوب است به سیمپیچ اولیه دستگاه وارد شده و در آن میدان مغناطیسی ایجاد میکند، سپس این میدان مغناطیسی بر روی سیم پیچ ثانویه تأثیر گذاشته و در آن جریان و ولتاژ دیگری ایجاد می کند.
موتور جوشکاری (موتور جوش)
جزو زیر مجموعه موتور برق ها می باشد. در این موتور جوش، ژنراتور پس از تولید جریان الکتریسیته، جریان را به سمت انبر ها و الکترود هدایت کرده و جریان لازم برای ایجاد قوس الکتریکی را تامین می کند. سر و صدای زیاد و آلودگی محیط زیست از معایب و مشکلات این دستگاه ها می باشد. مناسب جهت انجام پروژه هایی است که نیاز به جوشکاری در سطح وسیع می باشد.
اگر جریان برق شبکه در دسترس نباشد و یا برداشت با آمپراژ بالا از شبکه میسر نباشد، نیاز به این دستگاه احساس می شود.
رکتی فایر
بهبود یافته دستگاههای جوش ترانسفورماتور می باشند. توانایی کار با قوس الکتریکی مداوم و پایدار را دارند. نفوذ و پایداری قوس بیشتر برای جوشکار را فراهم می نماید.
جهت استفاده از جریان مستقیم یا به عبارتی D.C استفاده میشود. طراحی ساده ای دارند و کاربران بی تجربه نیز می توانند با این آنها کار کنند. عموماً از یک یا چند دیود تشکیل شده اند که جریان برق متناوب را به صورت مستقیم تبدیل میکند.
دستگاه جوش (اینورتر جوشکاری)
از جدیدترین دستگاه ها و سیستم های جوشکاری به روش قوس الکتریکی دستگاه جوش یا همان
اینورتر جوشکاری است که دستگاهی نسبتاً جدید و خلاقانه می باشد و مزایای بسیاری نسبت به ترانس های جوشکاری دارند.
از فناوری پیشرفته مبتنی بر سیلیکون در ساخت آن ها استفاده می گردد و هر روز این تکنولوژی در حال پیشرفت و ارتقا است. اساس کار
اینورترهای جوشکاری بدین صورت هست که درابتدا برق AC را به DC تبدیل کرده و سپس DC را به ترانسفورماتور گام به گام تبدیل می نماید تا ولتاژ یا جریان مورد نظر جوش ایجاد گردد.
اینوترهای جوشکاری انواع و اقسام و مدلهای بسیار متنوعی دارد که بنا به نوع استفاده ، حجم کار ، فلز مورد نظر برای جوشکاری ، ضخامت فلز مورد نظر و امکانات و ویژگی های بسیار گسترده ی دیگر که میتوانید هرکدام از این ویژگی ها را در دستگاه جوش یا اینورتر جوشکاری خود داشته باشید و انتخاب نمایید.
انواع اینورتر جوشکاری (دستگاه جوش) از لحاظ کاربرد
- اینورتر جوش الکترود یا MMA
- اینورتر جوش تیگ یا آرگون TIG
- اینورتر جوش CO2 یا میگ MIG
اینورتر جوشکاری MMA
از اینورتر جوشکاری MMA برای جوشکاری قطعات فلزی از جنس آهن و فولاد استفاده می شود. در جوشکاری با این دستگاه جوش، از الکترود جوشکاری استفاده میشود و پوشش ماسه ای الکترودها مانع از نفوذ اکسیژن به محل جوش میشود.
اینورتر جوشکاری MMA را میتوان ساده ترین نوع اینورتر جوشکاری دانست که در آن ولتاژ ثابت و شدت جریان یا آمپر، متغیر است و با توجه به ضخامت قطعه کار، اینورتر را روی آمپر مناسب تنظیم میکنیم. به این صورت که هرچه ضخامت قطعه کار بیشتر باشد به آمپر بیشتری نیز نیاز داریم. مقدار آمپر مناسب با قطر قطعه کار در جدول زیر آمده است که میتوانید از آن برای انجام کارهای جوشکاری استفاده کنید.
اینورتر جوشکاری TIG (دستگاه جوش آرگون)
اگر قصد دارید از روش جوش آرگون برای اتصالات قطعات فلزی به یکدیگر استفاده کنید، باید یک اینورتر TIG تهیه کنید. اینورترهای TIG با توجه به نوع منبع تغذیه، به دو دسته AC و DC تقسیم میشوند که با توجه به جنس قطعه کار تعیین کرد کدام نوع آن مناسب است.
برای جوشکاری فلزاتی از جنس آلومینیوم و منیزیم باید از نوع اینورتر جوشکاری AC استفاده کرد و برای سایر قطعات از اینورتر DC. علاوه بر دسته بندی ذکر شده، اینورترهای TIG با توجه به سیستم خنک سازی به دو دسته آب خنک و هوا خنک تقسیم میشوند که نوع آب خنک آن، از آب برای خنک کردن قطعات استفاده میکند و برای جوشکاری در آمپرهای بالا مناسب است و نوع هوا خنک از جریان هوا برای خنک سازی استفاده میکند.
اینورتر جوشکاری MIG
اصلی ترین تفاوت های دستگاه جوش MIG با سایر دستگاه ها در قرارگیری فلز پرکننده آن است. در دستگاه جوش MIG یک قرقره قرار گرفته که فلز پرکننده، به دور آن پیچیده شده است و با فشردن دکمه ای مخصوص، فلز همراه با گاز محافظ خارج شده و تشکیل قوس الکتریکی میدهند.
گاز محافظ در روش MIG، کربن دی اکسید است. همچنین از آنجا که در این روش از الکترود استفاده نمیشود، در نتیجه سرباره یا گل جوش نیز در محل جوشکاری ایجاد نمیشود.
خرید بهترین دستگاه جوش ( اینورتر جوشکاری) مخصوص جوش پروفیل و اسکلت یا برای اجاره دستگاه جوش
انواع اینورتر جوشکاری (دستگاه جوش) از لحاظ ساختار
اینورتر جوش IGBT
اینورتر جوش Mosfet
تفاوت بین دستگاه جوش IGBT و دستگاه جوش ماسفت MOSFET ، به تفاوت در ترانزیستورهای استفاده شده در ساختار آنها برمیگردد.
ترانزیستور MOSFET نوعی ترانزیستور نسبتا قدیمی است که برای جریان برق بیشتر از 1 آمپر مناسب است. این ترانزیستور که به ترانزیستور نیمههادی ترجمه میشود، فرکانسهای بالای جریان الکتریکی را به خوبی تحمل میکند؛ اما برای ولتاژهای بالاتر از 300 ولت و دستگاههایی با توان مصرفی بیشتر از 700 وات، مناسب نیست.
از طرفی ترانزیستور IGBT با اینکه برخی از ویژگیهای MOSFET را نیز دارد، جدیدتر است و برای کار با جریانهای الکتریکی شدید و اختلاف پتانسیل بالا طراحی شده است. این نوع ترانزیستورها اگرچه حداکثر فرکانس 25 کیلوهرتز را تحمل میکند، اما برای ولتاژهای بالاتر از 1000 ولت و دستگاههای برقی با توان مصرفی بیشتر از 5 کیلووات، گزینهای عالی هستند.
مقایسه دستگاه جوش ماسفت و دستگاه جوش IGBT
در جدول زیر به مقایسه اینورتر جوشکاری MOSFET و اینورتر جوشکاری IGBT پرداخته شده است.
دستگاه جوش MOSFETدستگاه جوش IGBTابعاد بزرگترابعاد کوچکتروزن بالاتروزن پایینترتعداد قطعه بیشترتعداد قطعه کمترتعمیر راحتترتعمیر دشوارترترکیب قطعات و ساختار مشابهترکیب قطعات و ساختار متنوعقیمت گرانترقیمت ارزانترمدار پیچیدهترمدار سادهترکاربرد گسترده (به دلیل شناختهشدهتر بودن)کاربرد رو به پیشرفت (توسط برندهای مطرح دنیا)
در نهایت اینکه اینورتر جوش MOSFET بهتر است یا اینورتر جوش IGBT، به عهده شماست که با توجه به مزایا و معایب آنها، کدام یک مناسب کاربری شماست.
بهترین برند های اینورتر جوشکاری
چه کشورهایی در زمینه ساخت دستگاه جوش موفق هستند
خیلی از افراد کشور ساخته شده دستگاه جوش برایشان مهم است که همچنین کیفیت دستگاه و هزینه از دیگر مزایای خرید
اینورتر جوشکاری از کشورهای مختلف است که باعث ایجاد اعتماد از سوی مشتریان نیز می شود در زیر اینورتر ها براساس کیفیت و کشورها دسته بندی شده است:
- دستگاه جوش های اینورتر اروپایی : دستگاه های با کیفیت برای انجام جوشکاری ولی قیمت آن بالا است.
- دستگاه جوش های اینورتر ایرانی :دستگاه های با کیفیت و مقرون به صرفه نسبت به دیگر کشورها
- دستگاه جوش های اینورتر ترکیه ای :از نظر کیفیت و قیمت در حد متوسطی است.
- دستگاه جوش های اینورتر چینی :برای کارهای سنگین مناسب نیست و برد آن داغ و سوخته می شود.
مزایای استفاده از دستگاه جوش اینورتر
- صدای تولید شده توسط مدل های اینورتر جوشکاری بسیار کمتر از مدل های قدیمی است و کیفیت جوش نیز بسیار بالاتر است.
- دستگاه جوش اینورتردار به دلیل وجود اینورتر، برق کمتری در مقایسه با مدل های قدیمی مصرف می کنند.
- راندمان و ضریب قدرت در دستگاه جوش اینورتر دار چند برابر نمونه های معمولی است.
- به دلیل حذف ترانس های داخلی و سیم پیچ ها و جایگزین کردن دستگاه اینورتر در مقایسه با مدل های قدیمی حجم و وزن کمتری دارند و به راحتی می توان آن ها را جابهجا کرد.
- به دلیل اینکه میزان پایداری جوشکاری در اینورتر جوشکاری بالاتر از مدل معمولی است، قوس الکتریکی یکنواخت ایجاد می شود.
نکات مهم هنگام خرید دستگاه جوش (اینورتر جوشکاری)
- قیمت دستگاه جوش
قیمت نقش مهمی در انتخاب شما ایفا می کند، در واقع قیمت می تواند در انتخاب شما تاثیر زیادی داشته باشد. ابتدا میزان بودجه را مشخص کنید، وقتی میزان بودجه را مشخص کنید خود به خود خیلی از مدل ها از انتخاب خارج می شوند.
- نوع دستگاه جوش
همان طور که در قسمت های قبل به صورت کامل توضیح داده شد دستگاه جوش اینورتر دار دارای انواع مختلف می باشد که تک تک آن ها مورد بررسی قرار گرفت، شما می توانید نوع دستگاه خود را مشخص کنید.
- اندازه و وزن اینورتر جوشکاری
دستگاه های جوش با توجه به اندازه هسته های آهنی درون موتور و قدرت جریان خروجی دارای اندازه ها و وزن های مختلفی هستند که شما می توانید با توجه به نیاز خود آن را مشخص نمایید. اگر کار شما به گونه ای است که مدام باید دستگاه را با خود حمل نمایید دستگاه های سبک تر برای شما مناسب هستند.
- میزان آمپر ورودی
میزان جریان ورودی مورد نیاز برای دستگاه های اینورتردار چیزی در حدود ۱۰ تا ۱۸ آمپر می باشد اما در دستگاه جوش های معمولی چیزی بالای ۲۵ آمپر نیاز است که ممکن است به سیم کشی محل آسیب وارد کند. پس آمپر ورودی دستگاه را مورد بررسی قرار دهید.
- طول سیم دستگاه جوش
به طول سیم برق دستگاه جوش توجه داشته باشید اگر خیلی کوتاه باشد برای هر بار استفاده نیاز به سیم سیار پیدا می کنید و اگر خیلی بلند باشد همیشه برای جمع کردن زمان زیادی از وقت شما را اشغال می کند.
- جنس انبر و کابل دستگاه جوشکاری
جنس انبر و کیفیت کابل آن هم جزو مسائلی است که باید به آن توجه داشته باشید. اگر جنس دسته انبر جوشکاری خیلی ضعیف باشد اگر به طور اتفاقی ار دست شما به زمین بی افتد غیر قابل استفاده می شود و اگر جنس کابل هم ضعیف باشد با چند بار استفاده از دستگاه باید نسبت به تعویض آن اقدام نمایید.